×
Ürünler Sepete Eklendi
Lava Metal Döküm San. ve Tic. A.Ş.
  • 0
  • 0
  • E-Mail

    [email protected]

    Bal Kabağı Püresi

    Malzemeler:

    • 885 g butternut bal kabağı
    • 60 g esmer şeker
    • 1 adet çubuk tarçın
    • 1 tutam muskat rendesi
    • 2 g yenibahar
    • 300 ml içme suyu

     

     

    Yapılışı:

    • Küp küp kesilen bal kabaklarını ve diğer tüm malzemeleri tencereye koyup, kısık ateşte iyice yumuşayana kadar pişirin.
    • Piştikten sonra süzgece alıp, çatalla hafifçe ezin.
    • Suyunu tamamen salana kadar 4-5 saat beklettikten sonra tatlılarda veya içeceklerde kullanabilirsiniz.
    • Bal kabağı püresini; buzlukta 3 ay, buzdolabında 3 gün muhafaza edebilirsiniz.
    11.02.2023
    Sepet (

    0

    )
    Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
    Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
    Alışveriş Yap